Δορυφορικά Συστήματα

 

Η BST Systems διαθέτει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε Δορυφορικά συστήματα για επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης και διανομής δορυφορικού σήματος. Λήψη όλων των δορυφόρων με κινητό κάτοπτρο.   Κεντρική διανομή σήματος (CATV & SMATV) σε εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους, σε μικρά και μεγάλα συγκροτήματα. Υπεύθυνη και εγγυημένη μελέτη για μεγάλες και πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία και πολυκατοικίες.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, υποστηρίζουμε την αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος λήψης και διανομής που ήδη υπάρχει, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο προς τους πελάτες του, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.   Για τις νέες μονάδες, υποστηρίζουμε εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος λήψης και διανομής, με το πλεονέκτημα η υποδομή και το σύστημα γενικότερα να είναι πλήρως αναβαθμίσιμα και έτοιμα να υποδεχθούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες.Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χώρο.

                       

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσης & την κατάλληλη προσφορά.

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η Bexis Security & Tecnology Systems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@bstsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2020 BST Systems - Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογίας
Σύνδεση Μελών