Εταιρική Παρουσίαση

Η BST Systems είναι αναπτυσσόμενη επιχείρηση στην παροχή υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας από το 2010.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Η BST Systems είναι αναπτυσσόμενη επιχείρηση στην παροχή υπηρεσιών  συστημάτων ασφαλείας από το 2010. Αν και ιδρύθηκε την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, συνεχώς αναπτυσσόμαστε και αυτό οφείλεται μόνο στις άριστες παροχές μας, με βάση την ποιότητα, την αμεσότητα και την υποστήριξη δίνουμε διαρκώς στους πελάτες μας. Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

   Με κύριους άξονες την αρτιότητα των υπηρεσιών και μηχανημάτων την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση του πελάτη καθώς και την άψογη τεχνική υποστήριξη των συστημάτων μας, επιθυμούμε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για την προστασία των υλικών κεκτημένων και κυρίως της ανθρώπινης ζωής.

Πηγή ενέργειας για εμάς είναι η αναγνώριση των υπηρεσιών μας από εσάς και τις προσωπικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν στο διάστημα της ύπαρξης μας στο χώρο.

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η Bexis Security & Tecnology Systems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@bstsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2020 BST Systems - Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογίας
Σύνδεση Μελών