Συστήματα Πυρανίχνευσης - Πυρασφάλειας

 Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας θεωρούνται απαραίτητα κάθε οικιακού και επαγγελματικού χώρου. Ειδικά στα σπίτια μπορούμε να τοποθετήσουμε συστήματα πυρανίχνευσης στην κουζίνα, στο λεβητοστάσιο και στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι.

Η εταιρεία μας ασχολείται με την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων προστασίας ενάντια της φωτιάς δηλαδή την πυρανίχνευση και την πυρόσβεση. Όλα τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποότητας και πληρούν τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα συνεργεία μας, έχουν πολυετή πείρα τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρηση των συστημάτων πυροπροστασίας και ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος  παρουσιαστεί.

      

Πυρόσβεση

Εγκαταστάσεις πυρόσβεσηςΗ εγκατάσταση της πυρόσβεσης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις σε ένα κτίριο. Η εταιρία μας, πάντα σύμφωνα με τα μηχανολογικά σχέδια που απαιτούνται από την πυροσβεστική για τις ανάγκες του κάθε χώρου, αναλαμβάνει την εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης, πυροσβεστικών συστημάτων, πυροσβεστικών φωλιών, πυροσβεστικών συγκροτημάτων και κεντρικών συστημάτων πυρόσβεσης.

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, εξειδικευμένους στις μελέτες πυρόσβεσης οι οποίοι σε περίπτωση ανάθεσης του έργου εκπονεύν την μελέτη εγκατάστασης και τα σχέδια κατόψεων. Ο φάκελος της σχεδιομελέτης παραδίδεται μαζί με τα υλικά της εγκατάστασης και αποτελεί το βασικό εγχειρίδιο του εγκαταστάτη υδραυλικού για την ορθή εκτέλεση των εργασιών της εγκατάστασης της πυρόσβεσης, μαζί με την τεχνική περιγραφή της εγκατάστασης.Με επί τόπου παρουσία, εφόσον κριθεί αναγκαίο, ο μηχανικός της εταιρείας δίνει λύσεις και κατευθύνσεις σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις. 

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η Bexis Security & Tecnology Systems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@bstsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2020 BST Systems - Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογίας
Σύνδεση Μελών