Κάμερες Υψηλής Ευκρίνειας HIKVISION έως και 4Κ

 

Η HIKVISION είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο των προϊόντων βίντεο επιτήρησης και λύσεων. Με το ισχυρότερο εργατικό δυναμικό στην Έρευνα και Ανάπτυξη του κλάδου.  Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνει κάμερες Smart IP, HD αναλογικές κάμερες, speed domes κάμερες, NVR, DVR, λογισμικό διαχείρισης βίντεο, ελέγχου πρόσβασης και άλλα στοιχεία των εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας. Τα προϊόντα HIKVISION εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες που απαιτούντε από το λιανικό εμπόριο, τα τραπεζικά και χρηματοοικονομικά καταστήματα, την εκπαίδευση, σε οικιακές εφαρμογές κ.α.
Από την ίδρυσή της το 2001, η Hikvision έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην αγορά παρακολούθησης βίντεο, αφιερώνοντας το 8% των ετήσιων εσόδων της στην έρευνα και ανάπτυξη για τη συνεχή καινοτομία των προϊόντων. Η HIKVISION, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Shenzhen, έχει μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία με περιφερειακά γραφεία σε σχεδόν 20 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Eώς και 4K ανάλυση (απεικόνισης ΚΑΙ καταγραφής)

 Αισθητήριο CMOS 8 MP

 Ειδική σχεδίαση HDR (High Dynamic Range) στο αισθητήριο, που παρέχει μια αύξηση 20% τηςδυναμικής περιοχής σε σχέση με τις συμβατικές κάμερες. Έτσι, οι κάμερες PICADIS αιχμαλωτίζουνσαφέστερες και καλύτερες εικόνες, σε περιβάλλοντα με φωτεινές και σκοτεινές αντιθέσεις.

 Κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας, χάρη στην τεχνική ATLM (Adaptive Local Tone Mapping), που εφαρμό-ζεται στη μονάδα Image Signal Processor της κάμερας.

 Βελτιωμένη ευαισθησία 0.1 Lux @ F1.2, AGC OΝ (0 Lux με υπέρυθρο φωτισμό) και σύστημα DigitalNoise Reduction, για καλύτερη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 Λειτουργία SMART IR, η οποία επιλύει το πρόβλημα της υπερέκθεσης από τον υπέρυθρο φωτισμό,όταν ένα αντικείμενο πλησιάζει την κάμερα.

 Άλλα κοινά χαρακτηριστικά στις κάμερες PICADIS είναι μεταξύ των άλλων: ηλεκτρομηχανικό φίλτρουπερύθρων (ICR - True Day/Night), Automatic White Balance, S/N > 62 dB, τροφοδοσία 12 VDC.

Mε δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Web Browser, Client Software, iPhone και Smart Phones με λειτουργικό Android.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ΣΤΟ 210.51.52.657 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η Bexis Security & Tecnology Systems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@bstsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2020 BST Systems - Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογίας
Σύνδεση Μελών