Τοποθετήσεις Κεραιών

 

Εγκαταστάσεις Κεραιών

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις εγκαταστάσεις κεραιών για λήψη επίγειων τηλεοπτικών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την ποιότητα των υλικών και συσκευών που χρησιμοποιούμε μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και σε περιοχές με κακή ή αδύνατη λήψη.

Όσον αφορά την λήψη δορυφορικών τηλεοπτικών ή και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, η χρήση υλικών και συσκευών αναγνωρισμένων εταιρειών, σε συνδυασμό με την προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια εργασία των τεχνικών μας, εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα κάθε εγκατάστασης.

Οι εφαρμογές μας ξεκινούν από συμβατικά συστήματα μικρών κατοικιών και φθάνουν ως τα πλέον σύνθετα συστήματα διανομής τηλεοπτικού σήματος με την χρήση κατάλληλων ενισχυτών, πολυδιακοπτών και διανομέων.

  • Τοποθετούμε κεντρική κεραία με ενισχυτή χωρίς επέμβαση στα διαμερίσματα.
  • Εγκαθιστούμε την κεντρική κεραία στο κλιμακοστάσιο της ταράτσας,όχι στα κάγκελα.
  • Αφαιρούμε τις παλιές κεραίες από την ταράτσα. 

              

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η Bexis Security & Tecnology Systems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@bstsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2020 BST Systems - Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογίας
Σύνδεση Μελών